Eminem

29. srpna 2010 v 12:20 | Rosy

Povolání: Rapper, producent, herec, zpěvák
Věk: 37
Datum narození: 17.10.1972
Místo narození: Kansas City, Missouri, USA
Výška: 173 cm
Člen skupiny: D12

Diskografie

Album

2010 - Recovery


2009 - Relapse:Refill


2009 - Relapse


2004 - Encore:Bonus CD


2004 - Eminem Is Back


2004 - Encore


2003 - 8 Mile


2002 - The Eminem Show


2000 - Off The Wall


2000 - The Marshall Mathers


1999 - The Slim Shady LP


1996 - Infinite

EP

2003 - Straight From The Lab


1997 - The Slim Shady EP

Kompilace

2006 - Eminem Presents: The Re-Up


2005 - Curtain call: The Hits








 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ranc-hvezdovec ranc-hvezdovec | 29. srpna 2010 v 12:30 | Reagovat

hmm..super

2 Rosy Rosy | E-mail | Web | 29. srpna 2010 v 12:31 | Reagovat

dík

3 Terinka Terinka | 29. srpna 2010 v 12:44 | Reagovat

Dobrý mno

4 Petra Petra | Web | 29. srpna 2010 v 12:53 | Reagovat

nic proti to vážne ne ale já Eminema nemusim ale jinak hezký

5 Everlinet Everlinet | Web | 29. srpna 2010 v 12:54 | Reagovat

hezu

6 aša aša | 29. srpna 2010 v 15:38 | Reagovat

ségra ho strašně žrala xD

7 Rosy Rosy | E-mail | Web | 29. srpna 2010 v 17:28 | Reagovat

I thank all !!!

8 karamelovykonik karamelovykonik | Web | 29. srpna 2010 v 18:23 | Reagovat

dobrý no ale já ho moc nemusim...snad to chápeš :-)

9 Hillary Hillary | Web | 30. srpna 2010 v 20:51 | Reagovat

ja ho nemam rada,je tepli

10 Mišule Mišule | Web | 30. srpna 2010 v 20:53 | Reagovat

Moc ho neznám :D

11 Rosy Rosy | E-mail | Web | 30. srpna 2010 v 21:08 | Reagovat

Hej Hillary podle tebe je každej kluk teplej???

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama